Τί είναι το BargainsCy

Καλωσορίσατε στο BargainsCy, το πιο οικονομικό οδηγό για την καθημερινή σας ψυχαγωγία και όχι μόνο, στην Κύπρο.

Το BargainsCy είναι ένας εξειδικευμένος οδηγός καθημερινών προτάσεων για δωρεάν εκδηλώσεις, ευκαιρίες, διαγωνισμούς και κουπόνια στην Κύπρο. Στόχος μας είναι η παρουσίαση όσο το δυνατό περισσότερων προτάσεων. 

Ακολουθούν μερικά από τα βασικά  χαρακτηριστικά του οδηγού μας.


Δωρεάν Εκδηλώσεις
Στο blog μας μπορείτε να βρείτε νέα και πληροφορίες για δωρεάν πολιτιστικές, κοινωνικές, μουσικές, αθλητικές, πολιτικές, εκπαιδευτικές και όλες τις άλλες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώραν σε ολόκληρη τη Κύπρο.


Ευκαιρίες / Προσφορές
Στο blog μας μπορείτε να βρείτε επίσης πληροφορίες και στοιχεία για ευκαιρίες και προσφορές διαφόρων ιστοσελίδων, υπεραγορών, καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης, εστιατορίων, καφέ, clubs, αεροπορικών εταιρειών και ότι άλλο αξίζει να γνωρίζεται.


Διαγωνισμοί
Ενημερωθείτε και λάβετε έγκαιρα μέρος σε διαγωνισμούς που τρέχουν είτε στο διαδίκτυο είτε διοργανώνονται στην Κύπρο.


Κουπόνια
Επίσης, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και στοιχεία για καταστήματα που εκδίδουν κουπόνια τα οποία αφού συγκεντρώσετε θα μπορείτε να εξασφαλίσετε καλύτερες τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών τους.


Ενημέρωση μέσω Email (Email Alerts και Feeds)
Εγγραφείτε στη ενημέρωση μέσω email και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email με συνδέσεις για τις προσεχείς δωρεάν εκδηλώσεις, ευκαιρίες, διαγωνισμούς και κουπόνια στην Κύπρο.