Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

«ΠΑΦΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» 2012


Αναβαθμισμένο θα είναι φέτος το «Παφίτικο Καρναβάλι», που αρχίζει στις 16 Φεβρουαρίου 2012, με την πανηγυρική είσοδο στην πόλη, του Βασιλιά Καρνάβαλου και ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012.
 
Πιστός στην παράδοσή του, ο Δήμος Πάφου διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το «Παφίτικο Καρναβάλι 2012».

Αν και η οικονομική κρίση έχει αγγίξει τους πάντες, ο Δήμος Πάφου προχωρά και φέτος στη διοργάνωση σειράς ποιοτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, που στόχο έχουν να προσφέρουν κέφι, χαρά και διασκέδαση σε όλους τους δημότες, όλων των ηλικιών, αλλά και σε όσους επισκέπτες προτιμήσουν για τις διακοπές τους τις ημέρες αυτές την Πάφο· την πόλη, που έχει πίσω της μια μακρά παράδοση στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού.

Φέτος οι εκδηλώσεις για το «Παφίτικο Καρναβάλι 2012» αρχίζουν στις 16 Φεβρουαρίου με την πανηγυρική είσοδο στην πόλη του βασιλιά Καρνάβαλου. Το άρμα του βασιλιά θα διασχίσει στις πέντε το απόγευμα τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή. Την ίδια μέρα θα στηθεί από το πρωί λαϊκό γλέντι στην περιοχή Περβόλα. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί το κυνήγι θησαυρού για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ενήλικες στο χώρο του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 3μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή με τη συμμετοχή δεκάδων αρμάτων και ομάδων, εκατοντάδων καρναβαλιστών, της φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου, μαζορέτων και των κανταδόρων του Μουσικού Ομίλου Πάφου.

Οι φετινές εκδηλώσεις του καρναβαλιού ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Φάρου στην Κάτω Πάφο.

Πότε
Πέμπτη 16/02/2012 - Δευτέρα 27/02/2012
 
Που
Δημοτικό Μέγαρο Πάφου

Τιμή
Δωρεάν - Ελεύθερη είσοδος


Περισσότερες Πληροφορίες
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου