Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Bin-jip - Φεστιβάλ Ταινιών «No Rules Land»


Bin-jip (Ολομόναχοι Μαζί)
Κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών/Rated R for some sexual content

Η ταινία προβάλλεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ταινιών «No Rules Land», που διοργανώνεται από τον Όμιλο Κινηματογραφίας και Φωτογραφίας του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Αγίων Ομολογητών.
Θέμα του φεστιβάλ είναι οι διαφορετικές προσεγγίσεις του έρωτα στον κινηματογράφο, είτε μέσα στα πλαίσια διαφορετικών εθνικών ή κοινωνικών κουλτούρων είτε σε σχέση με τις ποικίλες εκφάνσεις του έρωτα, που όταν είναι αληθινός δεν γνωρίζει κανόνες και μέτρα.
Πρωταγωνιστούν:
Seung-yeon Lee (Sun-hwan)
Hyun-kyoon Lee (Tae-suk)
Hyuk-ho Kwon (Min-gyu)

Σκηνοθεσία: Ki-duk Kim
Σενάριο: Ki-duk Kim
Διάρκεια: 88'
Είδος ταινίας: Δράμα, Ρομαντική
Κατηγορία: 15
Γλώσσα: Κορεατικά
Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Χρονολογία παραγωγής: 2004

Ο Τάε-Σουκ περιφέρεται από άδειο σπίτι σε άδειο σπίτι και ζει εκεί μέχρι την επιστροφή του ιδιοκτήτη του. Κατά την παραμονή του δεν κλέβει ούτε καταστρέφει τίποτα – αντίθετα, επισκευάζει τις ζημιές που υπάρχουν και φροντίζει το νοικοκυριό. Σ' ένα από τα σπίτια που θα μπει θα ανακαλύψει την Σαν-Χούαν, μια γυναίκα δυστυχισμένη στο γάμο της. Η Σαν-Χουάν θα βρει στον άγνωστο εισβολέα αυτά που έλειπαν από τη ζωή της: ασφάλεια, κατανόηση, πίστη, αγάπη. Αυτό που διακρίνει την ταινία είναι η έλλειψη διαλόγου μεταξύ των πρωταγωνιστών, οι οποίοι ερωτεύονται χωρίς να ανταλλάξουν λόγια παρά μόνο ματιές.
Πότε
Πέμπτη 24/02/2011 ώρα 21:00

Που
Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών
Γωνία Αγχιάλου και Αγίων Ομολογητών
Λευκωσία


Τιμή
Δωρεάν - Ελεύθερη είσοδος για όλα τα μέλη του Εργαστηρίου.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί μέλος του Εργαστηρίου πληρώνοντας ετήσια συνδρομή €10, για να παρακολουθεί εκδηλώσεις του Εργαστηρίου με έκπτωση ή δωρεάν.

Περισσότερες Πληροφορίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου