Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Live the Apple Experience - Ζήστε την εμπειρία Apple στην Κύπρο


 
Η iSquare, ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της Apple σε Κύπρο και Ελλάδα, σας προσκαλεί να ζήσετε την εμπειρία Apple. 
 
Στην εκδήλωση, θα ενημερωθείτε για τις εξειδικευμένες λύσεις της Apple στον κόσμο των επιχειρήσεων καθώς και στον τομέα της εκπαίδευσης, με ειδική αναφορά στο iPad, που αποτελεί ήδη μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην Κύπρο. 
 
Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι πολυβραβευμένες επαγγελματικές εφαρμογές Final Cut Studio, Logic Stucio και Aperture 3. Καλεσμένοι της iSquare, o κ. Νίκος Μύρτου, του Παν/μίου Αθηνών & Apple Certified Trainer σε Final Cut Pro, αλλά και ο Paul Goodyear, Apple Computer Specialist και iGuitar Presenter, ο οποίος θα παρουσιάσει ζωντανά τις εκπληκτικές δυνατότητες της εφαρμογής Logic Studio με μοναδικό σύμμαχο την κιθάρα του.
 
Πότε
Τρίτη 24/05/2011 ώρα 11:00 - 16:30

Που
Hilton Λευκωσίας
Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ
Λευκωσία

Τιμή
Δωρεάν - Ελεύθερη είσοδος
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην διεύθυνση www.isquare.gr/registration-page.
 
Πρόγραμμα εκδήλωσης
Αίθουσα "Ballroom" C
11.00 Προσέλευση
11.30 - 12.45 Meet iSquare:Keep an i on you

Αίθουσα "Othello"  
13.00 - 14.00 Apple in Education
Τα προϊόντα της Apple εμπνέουν τη δημιουργία και την πρακτική εκπαίδευση, με χαρακτηριστικά και λειτουργίες που δε θα βρείτε πουθενά αλλού. Επιπλέον είναι εύκολο να τα ενσωματώσετε στο πρόγραμμα εκμάθησης. Μόλις το κάνετε, θα δείτε τη διδασκαλία και τη μάθηση κάτω από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα.
Oμιλητής: Κωστής Λιάκος, Educational Business Development Manager 

Αίθουσα "Ballroom C"
Κάντε την καθημερινότητα της επιχείρησή σας πιο εύκολη και πιο παραγωγική με τους υπολογιστές Mac από την Apple. Είτε διαλέξετε φορητό είτε desktop, τα Mac είναι απόλυτα συμβατά με οτιδήποτε χρησιμοποιείτε στην επιχείρησή σας ενώ σας παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στα δεδομένα σας. Ακόμα, με συσκευές όπως το iPad μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο γραφείο σας όπου κι αν βρίσκεστε, άμεσα και απλά.
Oμιλητής: Xρίστος Κρασίδης, Sales Manager, Cyprus 

13.00 - 13.30 Apple Business Solutions 
13.30 - 15.00 Imaging & Video
Τα βραβευμένα προϊόντα Aperture και Final Cut είναι τα απαραίτητα εργαλεία για κάθε επαγγελματία της φωτογραφίας και του video. Το Aperture θα σας καταπλήξει με το πόσο απλά και γρήγορα μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά, ενώ η επαγγελματική σουίτα εφαρμογών Final Cut Studio αναβαθμίζει την τέχνη και την τεχνολογία της παραγωγής video.
Oμιλητής: Νίκος Μύρτου, Apple Certified Trainer in Final Cut Pro 7, Level One 

15.00 - 15.30 Coffee Break
Για τους επαγγελματίες αλλά και τους ερασιτέχνες της μουσικής & του ήχου, η Apple παρέχει τις κατάλληλες λύσεις. Μετατρέψτε το Mac σας σε ένα επαγγελματικό studio παραγωγής μουσικής με το Logic Studio, το καλύτερο εργαλείο για να ηχογραφήσετε, να επεξεργαστείτε και να μιξάρετε τη μουσική σας.
Oμιλητές: Χρίστος Κρασίδης, Sales Manager, Cyprus - Paul Goodyear, Apple Computer Specialist and iGuitar Presenter 

15.30 - 16.30 Audio Solutions

Περισσότερες Πληροφορίες
http://www.isquare.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου