Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού

 
Το «Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού» επανέρχεται για έκτη συνεχή χρονιά ανανεωμένο και αναβαθμισμένο, αναζητώντας και φέτος εκείνες τις στιγμές από την ανθρώπινη πραγματικότητα που θα αποτελέσουν την αφορμή για ευφάνταστες, ανατρεπτικές και περιπετειώδεις κινηματογραφικές περιπλανήσεις. 

Το φεστιβάλ επιδιώκει να προσφέρει για ακόμη μια φορά ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα μέσα από το οποίο ο κάθε ένας να μπορεί να διακρίνει, να αναλύσει και να αντιληφθεί τις πάμπολλες κοινωνικές και όχι μόνο αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα σε όλο το κόσμο. Ως το κατεξοχήν κινηματογραφικό είδος που καταπιάνεται με την καταγραφή και την ερμηνεία της πραγματικότητας, το ντοκιμαντέρ έχει την ικανότητα να μας ανανεώνει σαν ανθρώπους αφού ακριβώς αντανακλά την συμμετοχή και την εμπλοκή μας στο κόσμο στο οποίο ζούμε.

Συνολικά θα προβληθούν 20 ντοκιμαντέρ τα περισσότερα από τα οποία έχουν διακριθεί και βραβευτεί από τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ.
 
Το DocsTalk είναι ανοιχτό στο κοινό και θα λάβει χώρα στο Κτήριο Ανδρέας Θεμιστοκλέους στο ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό. Όλα τα εργαστήρια θα διεξάγονται στην Αγγλική.

Γενικές Πληροφορίες
Η είσοδος στο Φεστιβάλ και στο DocsTalk, Cyprus είναι δωρεάν.

Υπότιτλοι
Όλες οι ταινίες θα προβάλλονται στους αυθεντικούς τους διαλόγους με Ελληνικούς και Αγγλικούς υπότιτλους.

Πότε
Τετάρτη 03/08/2011 - Τετάρτη 10/08/2011
 
Που
Β Δημοτική Αγορά (Θέατρο Ένα) και
Κτήριο Ανδρέας Θεμιστοκλέους στο ΤΕΠΑΚ
Λεμεσός  

Τιμή
Δωρεάν - Ελεύθερη είσοδος


Περισσότερες Πληροφορίες

http://www.filmfestival.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου