Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

KidCulture Expo 2011


Το ‘Kidculture Family Expo’ ένας εκθεσιακός χώρος με πληροφορίες σε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες για οικογένειες και οποιονδήποτε εργάζεται με γονείς ή παιδιά.

Βοηθά σε καινούργιες οικογένειες υγιείς, σύγχρονες και βιώσιμες αποφάσεις ζωής, με το να νοιάζονται για τον εαυτό τους και το σπιτικό τους, και στο να επενδύουν στο μέλλον των παιδιών τους.

Φέτος η εκδήλωση θα πάρει μέρος στο Πάρκο Ακροπόλεως στην Λευκωσία στις 20-22 Οκτωβρίου 2011, με εκθέτες να παρουσιάζουν μια τεράστια γκάμα με πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια, προϊόντα, υπηρεσίες, καλύπτοντας – εγκυμοσύνη, ρούχα και εξοπλισμό για βρέφη και παιδιά, παιχνίδια, σπιτικός εξοπλισμός, προϊόντα για οικογενειακή περίθαλψη και υγιεινή, μόρφωση και σχολεία, δραστηριότητες και διασκέδαση.

Θα υπάρχει καθημερινή ζωντανή ψυχαγωγία, δραστηριότητες και παρουσιάσεις, στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθόλα την διάρκεια των τριών ημερών τις έκθεσης, με πρωινά και απογευματινά προγράμματα για παιδιά όλων των ηλικιών, και μικροί διάλεκτοι για γονείς.

Εντωμεταξύ οι ειδικοί χώροι παιχνιδιού και δραστηριοτήτων θα κρατούν τα παιδιά απασχολημένα, και για τα βρέφη μπορούν να ξεκουραστούν και να θηλάσουν η να φανέ στην ειδικά σχεδιασμένη γωνία αφιερωμένη σε αυτά.

Πότε
Πέμπτη 20/10/2011 και Παρασκευή 21/10/2011 ώρα 15:00 - 18:30 και 
Σάββατο 22/10/2011 ώρα 10:00 - 18:30
 
Που
Πάρκο Ακρόπολης
Στρόβολος 
Λευκωσία

Τιμή
Δωρεάν - Ελεύθερη είσοδος


Περισσότερες Πληροφορίες

http://accessarts.com.cy/kidculture/expo.htm


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου