Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Χάρισε μου μια αγκαλιά


Με σύνθημα «Χάρισε μου μια αγκαλιά», οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διοργανώνουν και φέτος ημέρα υιοθεσίας σκύλων, στις 22 Οκτωβρίου, μετά από την ένθερμη ανταπόκριση του κοινού στην περσινή εκδήλωση, με στόχο τη διαφώτιση σχετικά με τη φροντίδα και προστασία των μικρών τετράποδων φίλων μας. 

Σκυλάκια από τα καταφύγια Λευκωσίας και αδέσποτων σκύλων Αραδίππου θα φιλοξενηθούν στις 22 Οκτωβρίου, από τις 10:30 μέχρι τη 13:30 στις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης και Λάρνακας, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά κάποια από τα ανυπεράσπιστα κατοικίδια που φιλοξενούνται στα καταφύγια, αλλά και να υιοθετήσει κάποιο από αυτά. Ειδικοί σε θέματα κατοικίδιων ζώων θα παρευρίσκονται στην εκδήλωση για να ενημερώσουν για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα καταφύγια, αλλά και τα ίδια τα ζώα, καθώς και για ζητήματα σχετικά με τη σωστή φροντίδα τους.

Παράλληλα, οι πελάτες των υπεραγορών θα πληροφορηθούν σχετικά με τη δράση και λειτουργία των καταφυγίων ζώων, τα οποία λειτουργούν με ιδιωτικές πρωτοβουλίες σε εθελοντική βάση, αλλά και να στηρίξουν έμπρακτα τα καταφύγια, υιοθετώντας κάποιο από τα σκυλάκια που φιλοξενούν και να τους χαρίσουν ένα δικό τους σπίτι και μια ζεστή αγκαλιά.

Για κάθε σκυλάκι που θα υιοθετείται θα προσφέρεται δωρεάν σκυλοτροφή Family Friends προσφορά από τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Πότε
Σάββατο 22/10/1011 ώρα 10:30 - 13:00

Που
Υπεραγορές ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ Έγκωμης και Λάρνακας

Τιμή
Δωρεάν - Ελεύθερη είσοδος

Περισσότερες Πληροφορίες

http://www.alphamega.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου