Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Φεστιβάλ ΜΚΟ 2011


Το Κέντρο Στήριξης Μη Κυβερνητικών Οργανισμών (NGO Support Centre) σε συνεργασία με το Management Centre διοργανώνουν το «Φεστιβάλ ΜΚΟ 2011», μια γιορτή γνωριμίας με μερικούς από τους μη κυβερνητικούς οργανισμούς της Κύπρου, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς και συνεισφέρουν στα κοινά του νησιού. 

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ENGAGE “Συμβάλλουμε Ενεργά για την Ειρήνη” και υποστηρίζεται από το UNDP-ACT, που αποσκοπεί στην ενδυνάμωση και προώθηση των ΜΚΟ και της Κοινωνίας των Πολιτών της Κύπρου.

Η εκδήλωση σκοπεύει να προσφέρει μπόλικη διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους. Το μεγάλο πανηγύρι θα στηθεί στην Ακτή Εναερίου (δίπλα από το Café ΕΝΑΕΡΙΟΣ), στη Λεμεσό, όπου DJ και συγκροτήματα θα προσφέρουν ζωντανή μουσική και θέατρο, φροντίζοντας για τη ψυχαγωγία των παρευρισκομένων. Παράλληλα τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικές αλλά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως μίνι καλαθόσφαιρα, προσωπογραφίες, μπαλονοκατασκευές και πολλά άλλα. Ταυτόχρονα θα διεξάγεται και διαγωνισμός ταβλιού, όπου οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητες τους.

Από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 θα διεξαχθεί ποδηλασία, κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, κατά την οποία μικροί και μεγάλοι με τα ποδήλατά τους θα απολαύσουν μια ανοιξιάτικη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα.

Οι διοργανωτές υπόσχονται να προσφέρουν ένα διαφορετικό απόγευμα, με πολλές εκπλήξεις, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους μη κυβερνητικούς οργανισμούς και το σημαντικό τους έργο σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα.

Πότε
Σάββατο 14/05/2011 ώρα 16:00 - 21:00

Που
Ακτή Εναερίου
Λεμεσός
 
Τιμή
Δωρεάν - Ελεύθερη είσοδος
Η είσοδος στην εκδήλωση και η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν και πραγματοποιείται με την ευγενή υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού.

Περισσότερες Πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου