Παρασκευή 6 Μαΐου 2011


Αναβαθμισμένη και με καινοτομίες θα είναι η φετινή 36η Διεθνής Εκθεση Κύπρου που ανοίγει τις πύλες της στις 6 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Μαΐου.


Στους εκθεσιακούς χώρους θα προβληθούν όλοι οι τομείς του εμπορίου, της οικονομίας και γενικότερα της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Σπίτι, Οικιακός Εξοπλισμός, Μηχανήματα, Εργαλεία, Υπηρεσίες και Τεχνολογία, είναι μερικοί από τους βασικούς τομείς που θα παρουσιαστούν.
Φέτος για πρώτη φορά, θα γίνει παρουσίαση του τιμώμενου Δήμου.

Το 2011 ως πρώτος τιμώμενος Δήμος έχει επιλεγεί ένας κατεχόμενος Δήμος, ο Δήμος Λαπήθου. Για ένα δεκαήμερο, ο χώρος της Έκθεσης θα γεμίσει με λεμονανθούς της Λαπήθου και θα ζωντανέψει με τους ήχους των Λαπηθιώτικων συγκροτημάτων. Οι εκδηλώσεις και η παρουσίαση του Δήμου Λαπήθου θα γίνουν στο Περίπτερο 8.

Εξάλλου, στο χώρο της Εκθεσης, στο Περίπτερο 3, για τρίτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η Εκθεση «CYTOYR Εσωτερικού Τουρισμού», γνωστότερη και ως «Διακοπές στην Κύπρο».

Σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου πραγματοποιείται και φέτος συναυλία με δωρεάν είσοδο με το γνωστό συγκρότημα Onirama την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 στις 9.30 μ.μ.
Σημαντική καινοτομία επίσης θα είναι φέτος και η παρουσία του παιδικού χωριού.

Στα πλαίσια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και το 2ο Φεστιβάλ Μπύρας. Από τις 7 μέχρι τις 15 Μαΐου, χιλιάδες λίτρα μπύρας σε συνδυασμό με φαγητό και διασκέδαση θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών.

Κάθε βράδυ πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με γνωστούς DJ's αλλά και συγκροτήματα από Κύπρο καθώς και τη διεθνούς φήμης χορεύτρια FLAMENJO κυρία Lola Perez, και το διάσημο Jazz Group από τη Νέα Υόρκη Chris Byars and Ari Roland Sextet θα προσθέσουν ζωντάνια στην όλη εκδήλωση.


Πότε
Παρασκευή 06/05/2011  -  Κυριακή 15/05-2011 
 
Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινές και Κυριακή: 18:00 - 23:00
Σάββατο: 18:00 - 24:00
 
Που
ExpoCyprus
Γ. Σεφέρη
Περιοχή Μακεδονίτισσας
Έγκωμη
Λευκωσία

Τιμή
Η τιμή εισόδου παραμένει σταθερή και φέτος στα 5 ευρώ. Δωρεάν είσοδος ισχύει για παιδιά μέχρι 12 ετών και για τα μέλη της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων, καθώς και για τα μέλη της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας.

Περισσότερες Πληροφορίες
http://www.csfa.org.cy/csfa/page.php?pageID=11&instance_ID=10&newsid=35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου