Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

United Colours of Lefkosia


 How well do you know your capital city?
Come and have fun!

Πρόκειται ουσιαστικά για μια δραστηριότητα κυνήγι θησαυρού που έχει σκοπό να φέρει μαζί Ελληνοκύπριους, Τουρκοκύπριους αλλά και άτομα άλλων εθνικών κοινοτήτων της Κύπρου για να εξερευνήσουν την εντός των τειχών Λευκωσία.

Οι συμμετέχοντες, που θα είναι χωρισμένοι σε ομάδες (μπορούν είτε να έρθουν με έτοιμες ομάδες ή να τις σχηματίσουν στο σημείο εκκίνησης), θα πρέπει να κινηθούν με εξυπνάδα και ταχύτητα και με αντίπαλο το χρόνο, για να επιλύσουν τους γρίφους και τις δοκιμασίες που θα τους ανατεθούν και να περάσουν από 7 σημεία κλειδιά της Λευκωσίας, συλλέγοντας από το καθένα ένα χρώμα του ουράνιου τόξου.

Νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει πρώτη να μαζέψει όλα τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου για να σχηματίζει την Πολύχρωμη Λευκωσία, την οποία χαρακτηρίζει ένα μοναδικό πάντρεμα διαφορετικότητας! 

Η νικήτρια ομάδα θα λάβει το πρώτο βραβείο των 400 ευρώ, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη και τρίτη θέση θα λάβουν τα βραβεία των 200 και 100 ευρώ αντίστοιχα.

Πότε
Κυριακή 08/05/2011 ώρα 14:30 - 19:00

Που
Home for Cooperation
Απέναντι από το Ledra Palace
Νεκρή Ζώνη
Λευκωσία

Τιμή
Δωρεάν - Ελεύθερη είσοδος

Περισσότερες Πληροφορίες


Για συμμετοχές ή πληροφορίες στο 99781620 ή email info@yeucyprus.org


Η εκδήλωση ξεκινά στις 2:30 – 3:00 μ.μ με τις εγγραφές, συνεχίζεται στις 3:00 – 7:00 μ.μ με την επίσημη έναρξη και διεκπεραίωση της δράσης, ενώ ολοκληρώνεται στις 7:00 μ.μ με την ανάδειξη των νικητών και το πάρτι για το κλείσιμο της εκδήλωσης. 
 
Το κυνήγι θησαυρού έχει ως κύριο στόχο να ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να επισκεφθούν και να εξερευνήσουν ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της πόλης τους, να μάθουν περισσότερα για την ιστορία της εξερευνώντας μνημεία – σταθμούς σε ένα κλίμα αλληλοκατανόησης και αλληλοαποδοχής, έχοντας ταυτόχρονα μια όμορφη, δημιουργική και ιδιαίτερα διασκεδαστική μέρα.

Μην ξεχάσετε την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας!!

Η δράση αυτή χρηματοδοτείται από Μικρών Χορηγιών του προγράμματος “ENGAGE: Συμβάλλουμε Ενεργά για την Ειρήνη” το οποίο υλοποιείται από το Κέντρο Στήριξης Mη-Κυβερνητικών Οργανώσεων (NGO Support Center) και το Management Centre και στηρίζεται από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP-ACT). Το “ENGAGE” στηρίζει δραστηριότητες που προωθούν το διάλογο και τη συζήτηση αναφορικά με θέματα σχετικά με τη διαδικασία της ειρήνης ή τη συμφιλίωση γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου